Metode de plata

Flori presate din Grădina sălbatică (magazin.floripresate.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata online cu cardul

Puteți efectua plata online cu cardul dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină prin procesatorul de plați online Stripe. Cardurile acceptate la plată sunt VISA, MASTERCARD, American Express și Discover. În momentul în care selectați această metodă de plată, la apăsarea butonului "Trimite comanda" veți fi redirecționat către o pagină securizată a procesatorului de plăți unde trebuie să introduceți datele cardului dumneavoastră. Deoarece datele dumneavoastră personale sunt confidențiale, acestea sunt criptate, vor fi procesate direct de către banca emitentă a cardului și nu sunt disponibile personalului magazin.floripresate.ro sau oricaror altor persoane neautorizate.

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

După trimiterea comenzii, vei primi toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății.

Pentru accelerarea procesului, te rugăm să ne contactezi și să ne trimiți o copie după ordinul de plată.